Évzáró tarot Workshop

Az Adventi időszak lehetőséget nyújt az elmélyülésre és összegzésre, ilyenkor érdemes mélyebben foglalkozni belső folyamatainkkal is, hiszen hihetetlenül támogatják ezt az aktuális energiák. A belső rendrakást és az év sötét felét a Téli Napforduló energiái koronázzák meg, ami a Szellemi Újév kezdete, ez nem egyenlő az asztrológiai újévvel, mert itt egy mélyebb, lelki megújulásról beszélünk, ami még zajlik a tél további részében és majd tavasszal kezd el kibontakozni igazán.

Decemberben egy különleges alkalom kerül megrendezésre, ami összegyúrja az önismeretet, az aktuális energiákat és a tarot elemzések gyakorlati alkalmazását.

hogyan történik mindez?

Az eseményen kiscsoportban hangolódunk az aktuális energiákra, majd egy általam készített kirakás alapján mindenki elkészíti a saját, évzárós elemzését, amit az aktuális energiák alapján állítottam össze.

Ezután megnézzük a kirakás felépítését, az elemzés dinamikáját és értelmezését. Ez segít abban, hogy hogyan érdemes nekikezdeni egy többlapos kirakásnak, illetve az elemzésének.

A továbbiakban a kirakásokat fogjuk elemezni, egyénileg és csoportosan is. Első körben mindenki a sajátját elemzi, de a workshop lényege, hogy az önismeretet vegyítsük a lapok gyakorlati alkalmazásával és az elemzési technikánk csiszolásával, bővítésével, így tanulunk is.

Milyen témákat fogunk érinteni? 

Az általam készített kirakás segítségével megnézzük, hogy:

Ezek a témák segítenek összegezni az év tapasztalásait és megfogalmazni a kártyák segítségével, hogy milyen utat jártunk be, lélekszinten hová jutottunk és miket fejlődtünk meg. Sokszor megfeledkezünk róla, hogy nem kell rohannunk, ez az időszak a lelassulásról és a belső munkáról szól, ami szükséges ahhoz, hogy a következő ciklust kipihenten kezdjük el, integrálva az elmúlt időszak tapasztalásait.

Miben tud támogatni az esemény?

  • Az aktuális ciklusod és az életedben jelenlévő energiák megismerésében. Hiszen egy tarot elemzésnek az a célja, hogy segítsen megtalálni a miérteket és a nagyobb összefüggéseket.
  • A lapok mélyebb ismeretében és velük való kapcsolódásban. Ez azért fontos, mert sokszor hiába tudjuk egy kártya általános jelentését, nem tudjuk a gyakorlatban mihez kapcsolni és megélni őket.
  • A kirakások értelmezésében és több lap összeolvasásában. Tudom, hogy általában itt szoktak elakadni a tanítványaim is, főleg saját magunknak nehéz megfogalmazni a jelentéseket, de ez gyakorlással és támogatással remekül fejleszthető.

Kiknek szól & szükség van-e bármilyen előzetes tudásra?

Azoknak szól az esemény, akik szeretnének fejlődni és mélyebben megérteni a lapokat, illetve gyakorolnák az elemzések összeolvasását, akár kizárólag önismereti szempontból is. Különösen sokat segíthet, ha nehezen megy több lap összeolvasása és úgy érzed, hogy szükséged van könyvre a jelentések miatt.

Kezdőknek és haladóknak is ajánlom, mivel ez nem tanfolyam, hanem gyakorlati alkalom, ahol saját magunkon keresztül tanuljuk a kártyákat és kapcsolódunk az aktuális folyamatainkhoz. Nem árt, ha már nagyjából ismered a lapokat, de az esemény úgy van felépítve, hogy bárki tudjon csatlakozni, nincs szükség hozzá tanfolyamra.

 

Helyszín és Részletek

A helyedet a  jelentkezést követően, az összeg befizetésével tudod biztosítani, ami a workshop előtti 3 napban történő lemondás esetén nem térítendő vissza. Bármilyen további kérdés esetén keress bizalommal. 

Szeretettel Várlak, 

Dia