A Tarot Kártya egy remek lehetőség rá, hogy válaszokat kapjunk életünkben saját elakadásinkra, feltérképezzünk bizonyos szituációkat, vagy egyszerűen csak lekérdezzük az aktuális energiákat.

Az elemzések alkalmával tarot, illetve más kártyák segítségével kapsz egy számodra összeállított részletes elemzést, mely átfogóan érinti az összes általad választott témát, és kérdést.

Személyes Elemzések


Az egyéni elemzések alkalmával részletesen nézzük végig életed azon pontjait, ahol úgy érzed elakadtál és útmutatásra lenne szükséged, legyen szó párkapcsolatról, munkáról, illetve bármely más életterületről.

Az elemzéseken részeletesen bonthatunk ki múltbéli, jelenbeli szituációkat egyaránt, ezzel is segítve a megértésüket, feldolgozásukat. Nagy segítség lehet blokkoldásokhoz, illetve ezenek a feltérképezéséhez. 

Szintén jó társunk lehet, ha nehéz döntések előtt állunk, illetve szeretnénk feltérképezni a jövőre vonatkozó lehetőségeinket, azonban fontos megjegyezni, hogy jövőnket mi alakítjuk, ennél fogva inkább útmutatás, mint konkrét jóslás. 

Mit Tartalmaz az elemzés?

Ár & Információk

Az elemzések jelenleg csak online térben zajlanak, aminek következtében a fizetés utalással történik, ami az elemzés napján esedékes.

Személyes Előrejelzések

Az általános elemzések egy konkrét időtartamra vonatkoznak, és arra adnak egy átfogó leírást, útmutatást. Ezeket nézhetjük éves, vagy havi formában is. 

Itt nem feltétlen konkrét elakadásokra és problémákra adjuk az elemzést, hanem az adott időtartamot bontjuk ki részletesen, hogy milyen energiák várhatóak, mikkel érdemes foglalkoznunk, és hogy tudjuk a legjobban kihasználni az adott időtartamot. 

Az általános elemzéseket nézhetjük, újévtől,  szülinaptól, vagy az aktuális hónapra is. 

Mit Tartalmaz az elemzés?

Ár & Információk

Az elemzések jelenleg csak online térben zajlanak, aminek következtében a fizetés utalással történik, ami az elemzés napján esedékes.