Rólam

Szerencsi Diána vagyok, a Divine Guidance megalkotója! Mindig is szerettem volna támogatni másokat, de pár éve érkezett meg az életembe az a minőség, amiben igazán elkezdtem kiteljesedni. Ez pedig nem más volt, mint az állandó transzformáció. A legjobban mindig az nyűgözött le a lelki vagy spirituális folyamatokban, mikor az intenzív mélységekben rátalál valaki a változásra, és általa egészen új magasságokra is.

Jelenleg Asztrológiával, Tarot Kártya Elemzéssel, illetve Tanítással és Energetikai Kezelésekkel foglalkozom. Ezek mind olyan eszközök, amik segítenek rálátni az aktuális folyamatainkra, elakadásainkra és megtalálni a ritmust az állandó változásban, azáltal, hogy összekapcsolnak minket megérzéseinkkel és természetes fejlődési lehetőségeinkkel. Rengeteg családi mintára, elakadásra és tudatalatti folyamatra tudnak rávilágítani, aminek segítségével megérthetjük magunkat a jelenben és képesek lehetünk gyógyulni, változni.

Az Én Utam

Kiskorom óta érzékelek dolgokat és foglalkoztat a spiritualitás, anyukám oldaláról kaptam egy erős buddhista vonalat is, de kamasz koromban jutottam csak el oda, hogy fejlesszem magam tudatosan ilyen területeken is, ez egy nagyon meghatározó időszak volt számomra. Utána kezdtem el tarot kártyával és energetikával foglalkozni, ahol szépen lassan kifejlesztettem a saját technikáimat is, de ez egy állandó tanulási folyamat, ami igényli a folyamatos fejlődést.

Nagyon szeretem támogatni a hozzám érkezőket abban, hogy fejlesszék az intuíciójukat, érzékelésüket, szinte életfeladatomnak érzem, hogy segítsek felfedezni energetikai rendszerünket, a körülöttünk lévő energiákat és a velük való kapcsolódásban rejlő lehetőségeket.

Nézeteim

Hiszem, hogy képesek vagyunk megváltoztatni életünk minőségét, azáltal, ha tudatosak vagyunk az intuíciónkra, az életünkben bekövetkező változásokra és a körülöttünk lévő energiákra. Abban is hiszek, hogy vannak olyan segítők és gyógyítók, akik támogatnak minket ezen az úton, segítenek felfedezni a bennünk lévő potenciált, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy mennyi minden van bennünk. Ezért azt vallom, hogy egy gyógyító előhozza a bennünk élő gyógyítót, és én ebben a belső erőben hiszek, ami által képesek vagyunk fejlődni és változást elérni külső dolgoktól független.