Szerencsi Diána vagyok, Tarot kártya elemző, segítő, és a Holdanyó megálmodója

Tarot kártya elemzőként azzal foglalkozom, hogy segítsek rámutatni az elakadásaidra, blokkjaidra és egyúttal megoldást is találni rájuk. Mindig van lehetőséged változtatni.

A célom az, hogy megmutassam, milyen érzés a korlátaid nélkül élni, és utat mutatni egy olyan élet felé, amiben te vagy a főszereplő.

Légy önamagad, és merj igent mondani a változasra!

 

Alapvetően a Tarot kártyával akkor ismerkedtem meg, mikor elmentem egy gyógyítóhoz, aki egyben később a tanítóm is lett. Akkor egy nagyon intenzív időszakon mentem keresztül minden értelemben, és iszonyatosan vonzott a kártya, így hát elkezdtem tanulni. 

Magát a kártyát annak ellenére, hogy volt segítségem benne, magamtól tanultam meg, amit utána nem sokkal el is kezdtem élesben gyakorolni, először csak magamon, majd később már másoknak is csináltam elemzéseket. 

Minnél inkább beleástam magam a spiritualitás világába, egyre több irányzattal ismerkedtem meg, amiből lassan elkezdtem kialakítani a kis saját világomat, és beleástam magam ezeknek az elsajátításába. 

Az ezekből összegyúrt tapasztalatok, ismeretek segítségével alkítottam ki a személyes kezeléseket, ahol ásványokkal, és egyéb energetikai elemekkel tisztítjuk a bennünk lévő blokkokat, és energetikai terünket.

Eddigi tapasztalataim szerint a legnagyobb tévedés, hogy ezek a spirituális módszerek megoldják életünk minden problémáját. Az igazság az, hogy ez egy nagyon melós dolog, amit nekünk kell végigcsinálnunk, azonban ebben óriási segítséget, és útmutatást tud adni egy elemzés, vagy egy kezelés, de helyettünk megoldani nem fogják a problémákat. 

A tarot kártya leginkább útmutatást, és részletes betekintést ad a dolgokba, megmutatja a rejtett érzéseket, akár másokkal, akár önmagunkkal kapcsolatban. Az energetikai kezelések picit másabbak, mert azok a testünkben/lelkünkben felhalmozódott blokkokat, és gátakat oldják, hogy tudjunk velük dolgozni, illetve megoldani az adott problémát.

A Holdanyót alapvetően egy barátnőmmel találtam ki egy nyári éjszakán, mikor elhatároztam, hogy szeretnék női köröket tartani. Nagyon szerettem volna megélni a női minőség segítésének ezt a formáját is. 

Maga a holdanyó név onnan ered, hogy szerettem volna valamit, ami az élet, és a női minőség ciklikusságára utal ( hold ), és az ebben rejlő bölcsességre ( anyó ). 

Eredetileg úgy terveztem, hogy csak a női köröknek tartom fenn az oldalt, de ahogy haladt az idő elkezdtem hozzáadni, illetve kiegészíteni Tarot kártya olvasásokkal, és energetikai kezelésekkel.

Rólam Mondták

"Kezdetben szkeptikus voltam, de gondoltam, hogy miért ne, végül is szimpatikusnak tűnt Dia :). Nagyon megérte őt választanom. Sokat segített az életem több területén is. Én első sorban a személyes konzultációt vettem igénybe, de már a tarot olvasást is kipróbáltuk együtt. Nagyon megbízható, megértő, és kedves."
Erzsébet
Dia egy angyalként robbant be az életembe. Nagyon pozitív, barátságos, segítőkész ember, aki mindig a segítségemre sietett a legnagyobb bajok közepette is. Hálás vagyok neki, amiért az életem részévé vált. Remélem a közeljövőben viszonozhatom neki, ezt a sok jót, amit kaptam tőle
Szeretettel,
Ági
“Kedves Dia! Az életem egy olyan szakaszában ajánlottak téged, amikor nem láttam kiutat, és minden reménytelennek tűnt. Általad visszaigazolást nyertek a megérzéseim, melyeket eddig nem mertem hangosan kimondani. Azóta is segítesz, ebben az energetikailag elindul folyamatban, hogy talpon tudjak maradni, és megmaradjon a hitem. Talán ez a legnehezebb. Úgy gondolom, hogy egy olyan segítő vagy, aki nagyon pontosan lát és megérez dolgokat, úgy, hogy előtte nem beszéltünk, nem ismertelek. Hálás szívvel köszönöm, és szívesen ajánlom másoknak is, hogy ha döntés előtt állnak, vagy választ keresnek a kérdéseikre, téged válasszanak!”
Melinda
Kedves Dia! A tarot elemzésed nagyon sokat segített, végre volt merszem meglépni azt a lépést, amit már ezer éve halogattam. Köszönöm, hogy bátorságot és erőt meríthettem belőled!
Anna