Évindító Workshop

Az Évindító Workshopnak a Tarot Nagy Arkánumának az első 9 lapja adja meg a gerincét. Minden évnek van kollektív egy száma, amit úgy kapunk meg, ha összeadjuk az egyes számjegyeket és leredukáljuk azokat egyjegyűre (2+0+2+3=7). Ugyanakkor nem szabad megfeledkezni róla, hogy mindenkinek egyéni ciklusa van, amire máshogy hat az aktuális év energiája.

Az személyes évünk ismerete fontos alappillérje annak, hogy tudatosan kapcsolódjunk önmagunkkal és ismerjük az aktuális lehetőségeinket az évben. 2023 egy 7-es rezgésű év lesz, ahol a tudatosság és a fejlődés kerül fókuszba. Összesen 9 lappal fogunk foglalkozni, amik végigkísérik a 9 éves ciklusunkat, de természetesen találkozunk közben más tarot lapokkal is.

A workshop Felépítése

A Workshopon a Tarot alapján szeretném megismertetni veletek ezeket a ciklusokat, amik észrevétlenül körülfonják az életünket és tanítanak minket. Egy olyan tudást szeretnék átadni, ami biztos alapokra helyezi a kapcsolatot az élet ciklusaival és annak az ismeretével.

A workshopon lehetőséged lesz megismerni a saját személyes évedet és a hozzátartozó minőségeket, továbbá kapsz egy útmutatót is hozzá, hogy könnyebben alkalmazhasd a hallottakat.  Amennyiben nem tudod, hogy milyen évben vagy, ezt segítek kiszámolni, de semmi extra valójában.

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne tudatosan kapcsolódni a ciklusaihoz és dolgozni önmagával. Továbbá különösen ajánlom azoknak, akik már foglalkoznak Tarottal és szeretnék elmélyíteni a vele való kapcsolatukat. A workshophoz nem szükséges saját tarot pakli.