Tarot korrep

Biztos Te is érezted már úgy, hogy ismered a kártyák jelentését és szeretnél olvasni magadnak vagy másoknak, de gyakran elbizonytalanodsz, esetleg elakadsz, viszont egy tanfolyam túl nagy vállalás lenne.

Pont ilyen esetekre alkottam meg a Tarot Korrepet, ahol lehetőség van egyéni alkalmakon dolgozni az elemzési technikád fejlesztésével, a szimbólumok mélyebb ismeretével vagy a kirakások értelmezésével.

Mi történik egy alkalmon?

Az alkalmak teljesen rád vannak szabva és az aktuális kihívásaidra. Megnézzük, hogy hol és miben vagy elakadva, majd személyre szabott gyakorlatokkal vagy a lapok átbeszélésével, mélyebb megismerésével elkezdjük fejleszteni az adott területet.

Mivel a Tarot elemzést tapasztalaton keresztül lehet a legjobban elsajátítani, ezért otthoni kirakásokat is újra előveszünk, amit esetleg nem sikerült értelmezni és naplózós gyakorlatokkal, otthoni feladatokkal elkezdünk kapcsolódni vele. Az egyéni tarot tanfolyamon is tapasztalom, hogy egy-egy alkalom mennyit tud segíteni, hiszen néha csak egy kis lökésre és inspirációra van szükségünk.

Mit tudsz fejleszteni a Tarot Korrepek alkalmával?

Kiknek érdemes jönnie?

A közös alkalmak nagyon lazák, így több dolgot is van lehetőség behozni, az otthoni kirakásoktól kezdve egészen az intuíciófejlesztésig. Ez leginkább akkor lehet hasznos, ha szeretnéd mélyíteni a lapokkal való kapcsolódást és az elemzést, legyél akár kezdő vagy haladó, hozzád fogjuk igazítani az anyagokat.

Illetve a gyakorlás és a tanulás mellett van lehetőség mélyíteni a másoknak való elemzési technikákat, ami akkor lehet érdekes, ha nem tudod, hogyan építsd fel a közös alkalmaidat valakivel vagy szeretnél támogatást a segítői minőséged építésében.

Ha szabadon tanulnál

Ezt a formát azoknak ajánlom, akik ismerkednek a Tarottal és segítségre, gyakorlásra lenne szükségük, de nem szeretnének elköteleződni, esetleg csak pár kérdésük lenne az elemzésekkel, otthoni kirakásokkal kapcsolatban. 

Az 1 alkalmas korrepeket is megelőzi egy 15 perces konzultáció, ahol megnézzük, hogy hol tartasz, miben lenne szükséged támogatásra, illetve hová szeretnél eljutni. Bátran jelentkezhetsz akkor is, ha az otthoni kirakásaidat szeretnéd elemezni, dolgozni az aktuális témákkal a taroton keresztül.

Ha komolyabban tanulnál

Ezt a formát azoknak ajánlom, akik szeretnének intenzívebben gyakorolni, dolgozni egy témával, a lapok jelentéseivel. Itt már kiegészülnek házikkal, otthoni gyakorlásokkal is az alkalmak, illetve egy konkrét haladási tervet készítünk, amire felfűzzük az alkalmakat.

Ezt a 3 alkalmas folyamatot is megelőzi egy 15 perces konzultáció, ahol megnézzük, hogy hol tartasz, miben lenne szükséged támogatásra, illetve hová szeretnél eljutni. Bátran jelentkezhetsz akkor is, ha az otthoni kirakásaidat szeretnéd elemezni, elmélyednél bennük vagy dolgoznál  aktuális témákkal a taroton keresztül.