Asztrológiai Elelmzés

Az asztrológia jelentése (asztro -> csillag, logosz -> tudomány), tehát csillagtudomány. Az egyes bolygók, jegyek, különböző archetípusokat, minőségek képviselnek, amik elhelyezkedésüktől függően, más-más területeinken nyilvánulnak meg. Valójában az összes csillagjegy minőségét magunkban hordozzuk, ami azt jelenti az én olvasatomban, hogy ha a horoszkópunkban, akkor bennünk is ott van a teljes egész.

Az Asztrológia lehetőséget nyújt önmagunk mélyebb megismerésére, hiszen mikor a személyes képleteddel kapcsolódunk, igazából Veled kapcsolódunk. Ez azt jelenti, hogy megjelennek benne a félelmek, elakadások, kihívások, fejlődési lehetőségek, de ugyanakkor a potenciáljaid és a magasabb minőségeid is, amikhez rengeteg megoldókulcsot adnak a bolygók elvezetői, analógiái is.

A személyes horoszkópod ismerete nem tesz kiszolgáltatottá, vagy határoz meg Téged, hiszen tőled függ, hogy milyen szinten éled meg a különböző minőségeidet, illetve bármikor képes vagy meghaladni a képletedben rejlő elakadásokat, dolgokat.

Hogyan használom az asztrológiát?

Abban hiszek, hogy képletünk által képesek vagyunk transzformálni magunkat, tehát ez nem egy álló, fix, korlátozó rendszer, hanem lehetőség, amiben ott van az állandó fejlődés és megújulás, azáltal, hogy megismerjük saját rendszerünket és elkezdjük tudatosan használni.

Bár megmutatja képleted a vállalásaidat, karmikus feladataidat, mindig ott van mellette a megoldás is, nem azért jöttünk ide tapasztalni, hogy áldozatai legyünk karmikus feladatainkat, hanem a fejlődés és a változás miatt. Ezért nekem nagyon megtetszett az asztrológia gyakorlati része, ahol valóban dolgozunk, kapcsolódunk, az egyes archetípusokkal, minőségekkel, akár gyakorlatokon vagy energetikai oldásokon keresztül is.

Mit jelent a Horoszkóp Készítés & Hogyan történik?

A Horoszkóp jelentése, Horo -> Óra, Scopia -> Figyelni. Mikor eljössz egy elemzésre, a pontos születési időd alapján felállítjuk a Radixodat, ami megmutatja, hogy a születésed pillanatában milyen jegyben, hol, hogyan álltak a bolygók, milyen kapcsolatban voltak egymással, majd ezeket, különböző életterületek, témák szerint, lebontva elemezzük.

Itt lehetőség van megismerkedni és elmélyedni mélyebb működéseinkben, amik kihatnak munkánkra, emberi vagy partnerkapcsolatainkra mondjuk, illetve foglalkozni az életutunkkal, annak támogatásával, saját energiáink tudatos, önazonos működtetésével, de fontosnak tartom kiemelni, hogy bár nagyon sok információ van egy képletben, nem jóslási célt szolgálnak. Hiszek a szabad akaratban és saját transzformációs erőnkben, illetve azt tapasztaltam, hogy minél mélyebben kapcsolódunk saját képletünkkel, annál jobban tudjuk használni és élni a mindennapok szintjén is.  

Asztrológiai Elemzés
radix

Az elemzés alatt a téged foglalkoztató életterületeket és kérdéseket, kihívásokat, fejlődési lehetőségeket nézzük meg. Lehetőség van konkrét elakadásokkal is foglalkozni, de érdekes lehet akkor is egy személyes elemzés, ha szeretnéd mélyíteni az önismeretedet és szívesen merülnél el saját működésedben, illetve szeretnéd a gyakorlatban is működtetni képleted energiáit.

Ezt a születési (radix) képletedből nézzük, ami olyan, mintha nyomnánk egy stop gombot az égen a születésed pillanatában. Ehhez szükség van a pontos születési időre (óra, perc), illetve a helyre is. A születési képletedben lényegében minden benne van, de az aktuális éved energiáit, részletesen a Szolár Horoszkópod elemzésén tudjuk nézni.